Welkom bij SELECT people 

SELECT people - Hoofdkantoor
Meerweg 143
9752 XA Haren
Tel.       : 050-3183808
Fax.      : 050-3123675
E-mail  : hans@selectpeople.nlGa naar de Hoofdvestiging van SELECT people op Google Maps
Code
SELECT people is hèt uitzendbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het voegersbedrijf. De naam SELECT people is vanaf aanvang een begrip in het leveren van vakbekwame voegers waarbij kwaliteit voorop staat.

Het werkterrein van onze opdrachtgevers is breed en bevat nieuwbouw- en renovatieprojecten in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Door jarenlange ervaring en deskundigheid staan wij garant voor een perfecte invulling van de beschikbare vacatures. Kwaliteitsvoegwerk bewijst zichzelf, onze medewerkers zijn daarom onze ideale vertegenwoordigers.

Collega's van SELECT people beheersen alle soorten voegwerk, zoals onder andere borstelwerk, strak werk, snijwerk en knipwerk. Dat SELECT people een vertrouwd is in het voegersbedrijf bewijzen de vele goede contacten die wij sedert jaar en dag met opdrachtgevers hebben. De jarenlange ervaring, de grote mate van deskundigheid en de immer aanwezige bereidheid om, gevraagd maar ook ongevraagd, te adviseren over passende personele oplossingen, kenmerken onze manier van ondernemen.

In de bouw is de laatste jaren veel veranderd. Ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen, ecologisch bouwen, milieuvriendelijke materialen, etc., passeren in toenemende mate de revue. Ook voor voegersbedrijven heeft dit consequenties. Vandaar dat opdrachtgevers steeds vaker en in een vroegtijdig stadium advies inwinnen over personele planning en de mogelijke beschikbaarheid van onze voegers.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam