Waarom Vacatures Voeger.nl


Vacatures Voeger.nl is een initiatief van SELECT people en is de grootste vacaturebank voor voegers in Nederland.

 

Wij werken inmiddels met een aantal bedrijven samen om onze volleerde vakkrachten in te zetten van project naar project. Bent u op zoek naar een geschikte medewerker voor tijdelijk of vast werk? Wij bemiddelen in tijdelijke en vaste banen bij voegbedrijven in heel Nederland. De naam SELECT people is vanaf aanvang een begrip in het leveren van vakbekwame voegers waarbij kwaliteit voorop staat. Omdat wij onze vakkrachten serieus nemen en ook onze klanten laten wij u op voorhand weten dat wij uitsluitend onze tarieven berekenen aan de hand van de bouw CAO.

 

Vacatures Voeger.nl levert meer actieve werkzoekenden dan andere regionale carrièresites. Elke dag plaatsen vele mensen hun CV op Vacatures Voeger.nl en andere aan SELECT people gerelateerde websites. Vacatures worden aantoonbaar veelvuldig bekeken door werkzoekenden uit het voegbedrijf in heel Nederland. 

 

SELECT people is een van de snelste groeiende bedrijven in Nederland in online recruitment. De kans dat werkgevers via deze weg vakbekwaam personeel vindenen is vele malen groter dan bij adverteren in een dag- of weekblad. Uw vacature staat niet 1 dag, maar 7 dagen in de week, 24 uur per dag on-line ! 

 

Talloze bedrijven ervaren inmiddels dagelijks het gebruiksgemak en het effect van werken met SELECT people. Ons netwerk bestrijkt heel Nederland, dit maakt het ook voor nationaal georiënteerde bedrijven aantrekkelijk om SELECT people in te zetten voor hun werving.

 

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met onze Hoofdvestiging te Haren.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden bij SELECT people uitzendbureau.

 

 

SELECT people Hoofdkantoor
Meerweg 143
9752 XA Haren
Tel.       : 050-3183808
Fax.      : 050-3123675
E-mail  : hans@selectpeople.nl

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam